separator
Προϊόντα / Δάπεδα - Ψευδοροφές / Interface

Η σύλληψη της ιδέας του πλακιδίου...

    Το πρώτο πλακίδιο μοκέτας επινοήθηκε από την Interface το 1957 και συγκεκριμένα από την εταιρεία Heuga. Από τότε η Interface κατέλαβε και διατηρεί μέχρι και σήμερα, την πρώτη θέση στη διεθνή αγορά. Η ηγετική της θέση και η ραγδαία ανάπτυξη της εταιρίας στον κλάδο των επιστρώσεων δαπέδων και των υλικών διακόσμησης, οφείλεται στην δυναμική της στρατηγική, στην παραγωγή μοναδικών και πρωτοποριακών προϊόντων και στην ικανότητα γρήγορης προσαρμογής στα νέα δεδομένα.

    Για να ανταποκριθεί στις συνεχώς εξελισσόμενες απαιτήσεις, το τμήμα Έρευνας της Interface (Interface Research) εργάζεται ακατάπαυστα στην τελειοποίηση νέων προϊόντων και για την βελτιστοποίηση τους με νέες μεθόδους. Σε κάθε στάδιο της διαδικασίας παραγωγής γίνεται έλεγχος: όλα τα προϊόντα ελέγχονται αυστηρά στα ειδικά προς το σκοπό αυτό εργαστήρια των εργοστασίων. Η ποιότητα τους ελέγχεται προσεκτικά καθώς και η σταθερότητα των διαστάσεων, η πυκνότητα, η ελαστικότητα, η συμπεριφορά σε στατικά και δυναμικά φορτία, οι ηλεκτροστατικές ιδιότητες και ο βαθμός ηχητικής μόνωσης. Η τήρηση αυτής της διαδικασίας αποτελεί την εγγύηση ενός προϊόντος υψηλών επιδόσεων και έχει σαν αποτέλεσμα την παροχή  προϊόντων  άριστης ποιότητας στους επαγγελματίες.

    Η Interface κατασκευάζει μοκέτα πλακάκι χρησιμοποιώντας όλες εκείνες τις τεχνικές προκειμένου να ανταποκριθεί στις σημερινές απαιτήσεις τεχνικών προδιαγραφών και αισθητικής. Συνεργάζεται με διεθνώς αναγνωρισμένους σχεδιαστές βιομηχανικού σχεδίου και τα παραγόμενα προϊόντα της δίνουν την σχεδιαστική κατεύθυνση στην αγορά της μοκέτας. Οι μοκέτες πλακάκι της Interface παράγονται σε όλες τις πλέον εδραιωμένες και γνωστές υφές όπως μπουκλέ, κοφτές, ξυρισμένες, Needle Punch αλλά και πρωτοποριακά σχέδια συνδυάζοντας την μπούκλα με το κοφτό νήμα ή με δομημένη επιφάνεια ή σε παράλληλη προς το υπόστρωμα ύφανση. Μία νέα πρωτοποριακή σειρά προϊόντων είναι τα Random Tiles, στην οποία κανένα πλακάκι δεν είναι όμοιο με το άλλο και τοποθετημένα αποδίδουν ένα πραγματικά μοναδικό σχεδιαστικό σύνολο.

    Το φάσμα των δυνατοτήτων που προσφέρει η Interface είναι μεγάλο, αλλά και η δημιουργικότητα του τμήματος σχεδίου είναι απεριόριστη! Η Interface για να δώσει  προσωπικό χαρακτήρα στο χώρο μπορεί να δημιουργήσει ένα σχέδιο, δηλαδή ένα σχέδιο στο δάπεδο, που να αποτελείται από μπορντούρες και άλλα γεωμετρικά σχήματα (συνδυασμός υλικών και χρωμάτων). Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξει τα χρώματα, να μεταφέρει το σχέδιο μιας ταπετσαρίας σε κάποιο πλακίδιο, να δημιουργήσει ένα τελείως νέο σχέδιο, να ενσωματώσει κάποιον λογότυπο, ακόμα και να πάρει μία καινούργια ιδέα χάρη στο C.A.O. (Conception Assistée par Ordinateur – Σχεδιασμός με τη Βοήθεια Υπολογιστή). Το τμήμα Σχεδιασμού της Interface, αποτελεί τον σύνδεσμο μεταξύ της επιθυμίας του πελάτη και της καθοδήγησης της παραγωγής της Interface.

Συντήρηση με το πρόγραμμα IMAGE

    Το IMAGE, το πρόγραμμα συντήρησης το οποίο ανέπτυξε η Interface, δημιουργήθηκε για να διατηρεί την καλή εμφάνιση της μοκέτας και να παρατείνει τη διάρκεια ζωής της. Επιπλέον, μειώνοντας τη συγκέντρωση της σκόνης, συμβάλει στην προστασία της υγείας των χρηστών του χώρου.

Αντιβακτηριαδιακή συμπεριφορά - Intercept

    Το 1983 κατοχυρώθηκε από την Interface, το Intercept το οποίο αποτελεί επανάσταση στην παρεχόμενη υγιεινή και την συντήρηση της μοκέτας. Το Intercept είναι η μόνη αντιβακτηριδιακή επεξεργασία η οποία παραμένει ενεργή καθ? όλη τη διάρκεια της ζωής της μοκέτας, παρ? όλους τους επανειλημμένους καθαρισμούς και την έντονη χρήση.


Αναζήτηση
Προϊόν

Πελάτες
Κατηγορία
Προϊόν